Publisert Legg igjen en kommentar

Rekord på automatgir

automatgir

Har du vurdert å ta førerkort med automatgir? Du er ikke alene! Faktisk var det hele 51 prosent av de som tok førerkort klasse B i juni som valgte automatgir. Det er en stor økning i forhold til de 13 prosentene som valgte automatgir i 2017, ifølge Statens vegvesen.

Hva er årsaken til denne økningen? 

En mulig årsak kan være den økende populariteten til el-biler i Norge. Flere og flere nordmenn velger å kjøpe en el-bil, og mange av disse bilene kommer med automatgir. Dermed kan det hende at flere velger å ta førerkort med automatgir.

Skal du ta førerkort? Eller har du allerede tatt oppkjøringen? Del gjerne med oss om du har tatt med automat eller manuelt gir!

Hva skal du velge?

Hva bør du velge – automat eller manuelt gir? Hva er egentlig fordelene og ulempene? Her gir vi deg en liten oversikt. 


Les også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *