Kjøp teoriprøve

Velg den pakken som passer for deg, enten du trenger tilgang 1 dag eller 3 måneder med tilgangsgaranti. Kjøp teoriprøve hvis du vil bli bedre rustet til teoriprøven hos Statens vegvesen. Hvis du er usikker på om du skal kjøpe tilgang, kan du prøve en gratis teoriprøve med 45 spørsmål først.

Teoriprøve bronse

Teoriprøve bronse
 • Tilgang 1 dag
 • Tilgang til alle spørsmålene
 • Mobilvennlig
 • Tilleggsforklaringer
 • 3 forskjellige moduser

kr39.00Kjøp

Teoriprøve sølv

Teoriprøve sølv
 • Tilgang 1 uke
 • Tilgang til alle spørsmålene
 • Mobilvennlig
 • Tilleggsforklaringer
 • 3 forskjellige moduser

kr69.00Kjøp

Teoriprøve gull

Teoriprøve gull
 • Tilgang 3 måneder
 • Tilgang til alle spørsmålene
 • Mobilvennlig
 • Tilleggsforklaringer
 • 3 forskjellige moduser
 • Utvidet tilgang hvis du stryker

kr99.00Kjøp

Kjøp teoriprøve og bestå teoriprøven på første forsøk

“Tusen takk for gode og billige teoriprøver med lang abonnements-tid. Det hjalp veldig.”

Teoriprøvene våre inneholder flere hundre spørsmål, så du får en bred øvingsflate når du kjøper tilgang til dem. Spørsmålene er basert på lovverket og pensum, og alle delene av temalisten til Statens vegvesen er representert i spørsmålene våre.

Vi anbefaler alltid at du leser på teorien først, for å få et best mulig grunnlag, men som du ser av kommentaren til venstre, kan det være mye hjelp i teoriprøvene våre. Hvis du er i tvil om du skal kjøpe teoriprøve, kan du lese under …

Kjøp teoriprøve og få alt dette med på kjøpet:

Tilgang til alle spørsmålene
Når du kjøper teoriprøve hos oss i bil-teori, hentes tilfeldige spørsmål fra vår stor database og danner tilfeldige teoriprøver. Databasen består av flere hundre spørsmål.
Spørsmål fra alle delene av pensum
Du får spørsmål som hentes fra alle deler av temalisten til Statens vegvesen, slik at øvingen blir mer fullstendig.
3 øvingsmoduser
Du kan velge mellom tre forskjellige måter å øve på – Eksamen, Øving og Ekspress. Velg den modusen som passer best for deg, og du kan når som helst endre modus.
Forklarende opplysninger
Du får vite om du svarer riktig eller galt på de forskjellige spørsmålene, men du får også vite hvorfor svaret var riktig eller galt. Slik forklarende info kan øke kunnskapsnivået ditt.
Mobilvennlig
Teoriprøvene våre er responsive, det vil si at de tilpasser seg skjermstørrelsen din, enten du tar teoriprøvene på en pc-skjerm eller en liten mobilskjerm.
Utvidet tilgang
Hvis du kjøper gull-pakken, får du ny tilgang hvis du skulle være uheldig å stryke på teoritesten hos Statens vegvesen.

Slik ser teoriprøvene våre ut

teoriprovene
1Se hvor langt du har kommet i teoriprøven. En framdriftssøyle viser hvor mange prosent du har kommet i teoriprøven på 45 spørsmål. Ved siden av søylen ser du også hvor mange spørsmål du har besvart i forhold til de 45 spørsmålene.

2Se hvor lang tid du har igjen for å fullføre teoriprøven. En klokke teller ned fra 90 minutter, som er den tiden du får til rådighet når du skal ta teoriprøven hos Statens vegvesen. De fleste klarer teoriprøven på godt under 90 minutter, men det kan jo være greit å øve på noe som er realistisk.

3Bilder til spørsmålene. Det er bilder til alle spørsmålene i teoriprøvene våre. Noen av bildene beskriver den den nøyaktige situasjonen som er beskrevet i spørsmålet, mens andre bilder er bare er ment som illustrasjonsbilder eller grafikk.

4Flere svaralternativer. Alle spørsmålene har flere svaralternativer, men det er bare ett svaralternativ som er riktig pr. spørsmål – akkurat slik det er på teoriprøven hos Statens vegvesen! Når du har valgt det alternativet du tror er riktig, trykker du på “Neste”-knappen.

Slik ser fasiten ut

1Se hvor mange riktige svar du hadde. Øverst på i fasiten får du vite hvor mange spørsmål du besvarte riktig av de 45 spørsmålene.

2Se hvor lang tid du brukte. Vi forteller deg hvor lang tid du brukte på teoriprøven. Du har totalt 90 minutter til rådighet – akkurat slik det er i virkeligheten.

3Se om du bestod eller ikke. Under overskriften “Ditt resultat” står det om du bestod eller ikke. Man kan ikke ha flere enn 7 feil for å bestå teoritesten.

4Se hva du svarte på de forskjellige spørsmålene. Fasiten lar deg se over prøven, slik at du kan se hva du svarte og se om svaret var riktig eller galt.

5Se hva som var det riktige svaret på hvert spørsmål. I tillegg til at du kan se hva du svarte på spørsmålene, får du også vite hva som var det riktige svaret.

6Få utdypende forklaringer. Vi gir tilleggsinformasjon til mange av spørsmålene. Dette kan gi økt kunnskap, slik at du forstår svaret bedre.

skjermbilde av bil-teori fasit

Velg det betalingsalternativet du ønsker

vipps

Betal med Vipps

Du kan superenkelt kjøpe tilgang til teoriprøvene ved hjelp av Vipps. Da slipper du å fylle inn  alle kortopplysningene. Du velger Vipps som betalingsløsning i det betalingsvinduet som dukker opp etter at du har fullført kassen. Hvis du trenger hjelp, finner du guiden vår her (Se spørsmålet: Hvordan betaler jeg med Vipps?).

Betal med kort

Man kan betale teoriprøvene med Visa eller Mastercard. Når du har fullført kassen, dukker kortbetaling opp som det første alternativet. Fyll inn kortopplysningene på vanlig måte, så får du tilgang til alle teorispørsmålene våre.