fornøyd dame i bil som kan mye om teoriprøvene våre

Hvorfor velge teoriprøvene våre?

Ja, hvorfor skal du velge teoriprøvene våre? Godt spørsmål! Vi regner med at du ikke ønsker å kaste bort tiden når du skal øve på teoriprøven. Og vi regner med at du heller ikke vil kaste penger ut av vinduet. Så her er litt info om teoriprøvene våre: Våre teoritester er utformet som den virkelige teoriprøven hos Statens vegvesen. De består derfor av 45 spørsmål, og du kan ikke ha maks 7 feil for å bestå, akkurat slik det er i virkeligheten. Spørsmålene du får hos oss, er hentet fra forskjellige deler av pensum, og du får dermed en bredere kunnskapsflate. Men i stedet for å legge ut i det lange og det brede om teoriprøvene våre, vil vi heller gi deg denne enkle oversikten, slik at du kan bli informert om teoriprøvene:

Hva vet du om teoriprøvene våre? Her er 9 grunner til å kjøpe tilgang …

Utvidet tilgang

Det er dumt å stryke på teoriprøven, for den koster både tid og penger. Men tallene viser at nesten halvparten stryker på den teoretiske førerprøven … Men det trenger ikke å skje med deg. Oppskriften er enkel: Les på teorien, øv godt på teoriprøvene våre, og bestå teoriprøven. Teoritestene våre øker sannsynligheten for at du får lappen. Og med gull-pakken vår får du tilgang til teoriprøvene våre helt til du har bestått prøven hos Statens vegvesen. Denne tryggheten kaller vi utvidet garanti!

Et solid grunnlag

Teoriprøvene våre inneholder spørsmål som er fundert på temalisten til Statens vegvesen. Svarene er bl.a. basert på vegtrafikkloven og andre lovtekster. Disse inneholder mange bestemmelser om kjøretøy, skilt, trafikkregler og mye mer. Teoritestene våre har derfor et solid grunnlag, som er er viktig når man skal øve til den virkelige prøven.

Forklarende forklaringer

Når du har tatt en teoriprøve hos oss, får du vite om du bestod eller ikke. Du får også vite hvilke spørsmål du svarte riktig på, og hvilke spørsmål du ikke klarte. Du får også vite hvorfor spørsmålet var riktig/feil. Det følger nemlig en forklaring med de fleste spørsmålene våre. Forklaringene kan du se når du gjennomgår prøveresultatet til slutt. På denne måten lærer du mer og forstår begrunnelsen for svarene, og det er viktig!

Variasjon er viktig

Når man skal øve til teoriprøven, er det viktig å øve på forskjellige deler av pensum. På den måten får man en bred kunnskapsflate. Teoritestene våre er derfor laget slik at man får spørsmål som er hentet fra forskjellige deler av temalisten til Statens vegvesen.

Database med mange spørsmål 

Teoriprøvene våre genereres automatisk. Det innebærer at de henter spørsmålene fra en database, eller samling av spørsmål. Det blir derfor dannet en teoriprøve som består av 45 tilfeldig utvalgte spørsmål. Men for at du ikke skal få de samme spørsmålene hver gang, er det viktig å ha en stor nok spørsmålssamling, og vår database består av flere hundre spørsmål. Det er med andre ord en god del å bryne seg på …

Forbered deg på virkeligheten

Når man skal øve på noe, er det viktig at man øver med noe som er realistisk. (Hvis man skal reise med rakett til månen, sitter man ikke i en bil og øver, man øver i en rakettsimulator …) Teoriprøvene våre er derfor utformet som den virkelige prøven hos Statens vegvesen. Hver test inneholder derfor 45 spørsmål, og man kan ikke ha mer enn 7 feil for å bestå. Det er kun ett alternativ som er riktig for hvert spørsmål. Og du får vite hvordan det gikk, etter at teoriprøven er gjennomført.

Vi liker mobiltelefoner

Teoriprøvene våre er mobilvennlige, det vil si at utseende på prøvene endrer seg automatisk avhengig av hvilken skjermstørrelse du bruker. (Det spiller derfor ingen rolle om det er en stor pc-skjerm eller en liten mobiltelefon). Mange velger å ta teoriprøvene våre på mobiltelefon, så derfor er det viktig at de også fungerer godt på små skjermstørrelser. Så nå er det ingen unnskyldning for ikke å ta teoriprøvene våre på bussen, på venterommet eller i lunsjpausen!

Fornøyde brukere

Vi mottatt positive tilbakemeldinger på teoriprøvene våre, noe vi virkelig er glad for. Brukernes meninger er jo veldig viktig for oss, og de hjelper oss til å lage et skreddersydd produkt som mange kan nyte godt av.

Spar penger

Hvem ønsker ikke å spare penger? Den teoretiske førerprøven hos Statens vegvesen koster 600 kr, så hvis du stryker på den, må du punge ut 600 kr til for å ta en ny prøve. Hvis du derimot bruker noen kroner på ta teoritesten hos oss, kan det gjør deg utrustet til å bestå teoriprøven på første forsøk. Dermed har du spart deg selv for 600 kroner, eller hva nå enn du måtte ha betalt til slutt for å bestå teoriprøven.  Smart, ikke sant?

I 2013 var det nesten 100 000 som kjørte opp på Statens vegvesens trafikkstasjoner. Blant disse var det bare 74 % som bestod. Tallet er enda mer dystert når det gjelder den teoretiske førerprøven, som bare 58 % bestod. Vi kan derfor anbefale å ta en teoriprøve hos oss først!

Dett var dett om teoriprøvene våre 🙂