Teoriprøve app

Med appen vår er det blitt enda enklere å bestå teoritentamen!

Med vår app er det blitt enda enklere å bestå teoriprøven! Oppskriften er enkel: Trykk her for å komme til appen i Google Play, kjøp appen og begynn å øve til teoriprøven. (Alternativt kan du søke opp appen Bil-teori i Google Play.) Vi anbefaler selvfølgelig på det sterkeste at du også leser en teoribok, men appen er ment som et hjelpemiddel som kan hjelpe deg til å nå målet ditt: å bli en trygg og god sjåfør som består teoriprøven.

Se promo-videoen under for å få et lite inntrykk av hvordan appen er lagt opp.

Enkelt å komme i gang, og ingen tidsbegrensning

Appen vår krever ingen innlogging, ingen kjøp av tilgangspakke eller ingen tidsbegrenset bruksperiode. Alt du trenger å gjøre, er å kjøpe appen og åpne den, så er du i gang. Superlett! Appen fungerer så lenge du har den – du trenger altså ikke å kjøpe ny tilgang etter en viss tid. Dette betyr at du kan starte øvingen tidlig, f.eks. når du har fylt 16 år og kan begynne å øvelseskjøre. På den måten kan du øve på teoritestene våre helt fram til du skal ta teoriprøven hos Statens vegvesen.

Én app – mange spørsmål

Appen inneholder de samme spørsmålene som teoriprøvene på nettsiden vår. Du vil derfor kunne bryne deg på flere hundre spørsmål fra alle delene av temalisten til Statens vegvesen. Spørsmålene hentes fra en stor database, og du får forskjellige spørsmål hver gang.

En app med forskjellige øvingsmoduser

I likhet med nettsiden vår inneholder appen 3 forskjellige moduser, slik at man kan variere øvingen eller velge den øvingsmåten man selv foretrekker. De 3 modusene er:

  1. Eksamen: Denne modusen lar deg ikke få se fasiten før du har fullført teoriprøven, som består av 45 spørsmål, akkurat som teoriprøven hos biltilsynet.
  2. Øving: Denne modusen lar deg få vite hva som er riktig svar, rett etter at du har valgt et svaralternativ. På slutten av teoriprøven får du i tillegg vite om du besto eller ikke, akkurat slik som i de to andre modusene.
  3. Ekspress: Dette er modusen for seg som ikke har tid til å fullføre en hel prøve. Den gir deg en teoriprøve som bare består av 9 spørsmål. Dette kan være greit når du venter på bussen, har lunsjpause eller av andre grunner ikke har tid til å fullføre en vanlig teoriprøve på 45 spørsmål.

Foreløpig finnes appen bare i Google Play, men den vil etter hvert også komme i Apples App Store. Appen tar veldig liten plass på enheten din, ettersom spørsmålene ligger i en database på nettet. Det vil si at de ikke lastes ned på telefonen/nettbrettet ditt. Dette krever riktignok at du har tilgang til internett, men det opptar minimalt med lagringsplass.

Hvis du har spørsmål om appen, finner du en seksjon som heter «Hjelp» i app-menyen. Hvis du ikke finner det du leter etter der, kan du naturligvis ta kontakt med oss på andre måter. Du finner kontaktinformasjonen vår her.

Tilgjengelig på Google Play

Google Play og Google Play-logoen er varemerker tilhørende Google LLC.