Gratis teoriprøve 45 spørsmål

Ta en gratis teoriprøve og få en GRATIS SJEKKLISTE til slutt!   

Sjekklisten inneholder spørsmål fra alle delene av pensum, slik at du kan se hvordan du ligger an.

Vær så god – en gratis teoriprøve 45 spørsmål for bil klasse B:

Kan du svare på disse spørsmålene?

… hvis ikke bør du kanskje kjøpe tilgang til teoriprøvene våre:

Teoriprøve bronse

Teoriprøve bronse
 • Tilgang 1 dag
 • Tilgang til alle spørsmålene
 • Mobilvennlig
 • Tilleggsforklaringer
 • 3 forskjellige moduser

kr49.00 kr29.00Kjøp

Teoriprøve sølv

Teoriprøve sølv
 • Tilgang 1 uke
 • Tilgang til alle spørsmålene
 • Mobilvennlig
 • Tilleggsforklaringer
 • 3 forskjellige moduser

kr89.00 kr49.00Kjøp

Teoriprøve gull

Teoriprøve gull
 • Tilgang 3 måneder
 • Tilgang til alle spørsmålene
 • Mobilvennlig
 • Tilleggsforklaringer
 • 3 forskjellige moduser
 • Utvidet tilgang hvis du stryker

kr119.00 kr79.00Kjøp

Ikke helt overbevist ennå? Her er 9 grunner til å kjøpe tilgang til teoriprøvene:

Utvidet tilgang Utvidet tilgang

Det er dumt å stryke på teoriprøven, men tallene viser at nesten halvparten stryker på teoritesten. Men det trenger ikke å skje med deg! Oppskriften er enkel: Les på teorien, øv godt på teoriprøvene og bestå teoriprøven. Med gull-pakken vår får du tilgang til teoriprøvene våre helt til du har bestått prøven hos Statens vegvesen. Denne tryggheten kaller vi utvidet tilgang!

Solid grunnlag Solid grunnlag

Vår teoritentamen inneholder spørsmål som er fundert på temalisten til Statens vegvesen. Svarene er bl.a. basert på vegtrafikkloven og andre lovtekster, som inneholder mange bestemmelser om kjøretøy, skilt, trafikkregler og mye mer. Teoritestene våre har derfor et solid grunnlag, som er er viktig når man skal øve til den virkelige prøven.

Forklarende forklaringer Forklarende forklaringer

Når du har tatt en teoritentamen hos oss, får du vite om du bestod eller ikke. Du får også vite hvilke spørsmål du svarte riktig på, og hvilke spørsmål du ikke klarte. I tillegg får du vite hvorfor spørsmålet var riktig/feil. Det følger nemlig en forklaring med de fleste spørsmålene våre. På denne måten lærer du mer og forstår begrunnelsen for svarene.

Variasjon er viktig Variasjon er viktig

Når man skal øve til teoriprøven, er det viktig å øve på forskjellige deler av pensum. På den måten får man får en bred kunnskapsflate. Teoritestene våre er derfor laget slik at man får spørsmål som er hentet fra forskjellige deler av temalisten til Statens vegvesen. Temalisten tar opp blant annet opp emner som eierforhold, forsikring, kjøring i tunnel, bremselengde, fletting, skilt og trafikkregler.

Mange spørsmål Mange spørsmål

Det kan være greit å begynne med en gratis teoriprøve 45 spørsmål. Men hvis du ønsker mange flere spørsmål å bryne deg på, kan du kjøpe tilgang til alle spørsmålene våre. Disse teoriprøvene henter spørsmålene fra en database, eller samling av spørsmål. Programmet danner derfor en teoriprøve som består av 45 tilfeldig utvalgte spørsmål.

Forbered deg på virkeligheten Forbered deg på virkeligheten

Når man skal øve på noe, er det viktig at man øver med noe som er realistisk.  Teoritentamen vår er derfor utformet som den virkelige prøven hos Statens vegvesen. Hver test inneholder derfor 45 spørsmål. Man kan ikke ha mer enn 7 feil for å bestå. Det er kun ett alternativ som er riktig for hvert spørsmål. Du får vite hvordan det gikk, etter at teoriprøven er gjennomført.

Vi liker mobiltelefoner Vi liker mobiltelefoner

Teoriprøvene våre er mobilvennlige. Det vil si at utseende på testene endrer seg automatisk avhengig av hvilken skjermstørrelse du bruker. Det spiller derfor ingen rolle om det er en stor pc-skjerm eller en liten mobiltelefon. Mange velger å ta prøvene våre på telefonen, så derfor er det viktig at de også fungerer godt på små skjermstørrelser. Så nå er det ingen unnskyldning for ikke å ta prøvene våre på bussen, på venterommet eller i lunsjpausen!

Fornøyde brukere Fornøyde brukere

Vi har mottatt positive tilbakemeldinger på teoriprøvene våre, noe vi virkelig er glad for. Et eksempel er Daniel, som skriver at han bestod teoriprøven hos biltilsynet med bare 3 feil. Brukernes meninger er jo veldig viktig for oss, og de hjelper oss til å lage et skreddersydd produkt som mange kan nyte godt av. Føl deg gjerne fri til å sende oss en e-post for å fortelle oss hva du synes! Det setter vi pris på.

Spar penger Spar penger

Hvem ønsker ikke å spare penger? Den teoretiske førerprøven hos Statens vegvesen koster 600 kr, så hvis du stryker på den, må du punge ut 600 kr til for å ta en ny prøve. Hvis du derimot bruker noen kroner på ta teoritesten hos oss, kan det gjør deg utrustet til å bestå teoriprøven på første forsøk. Dermed har du spart deg selv for 600 kroner, eller hva nå enn du måtte ha betalt til slutt for å bestå teoriprøven.   Smart, ikke sant?

gratis teoriprøve 45 spørsmål på forskjellige enheter

Vi kan hjelpe deg til å:

Være rustet til teoritesten

Begynn med en gratis teoriprøve 45 spørsmål for å se hvordan du ligger an i løypen. Kjøp deretter tilgang til alle spørsmålene for bil klasse B, slik at du får øvd deg på flere teoriprøver. Veldig mange stryker på teoriprøven for bil hvert år fordi de ikke har øvd nok. Med det trenger ikke å skje med deg! Teoritestene våre kan hjelpe deg slik at du får lappen. Over 300 000 teoriprøver er allerede blitt tatt, og vi har fått positive tilbakemeldinger fra flere av våre brukere.

Bestå teoriprøven

Alle ønsker selvfølgelig å bestå teoriprøven på første forsøk. Som en hjelp på veien tilbyr vi derfor det vi kaller “utvidet tilgang”. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at du består teoriprøven hos biltilsynet, for det må du selv ta ansvar for. Men hvis du klarer å besvare alle spørsmålene våre, mener vi at du er bedre rustet til å bestå den endelige prøven. Og hvis du kjøper gull-pakken vår med utvidet tilgang, garanterer vi at du får tilgang til alle spørsmålene helt fram til du består teoriprøven!

Og husket vi å nevne …

Norske teoriprøver til norske forhold

Både vår gratis teoriprøve 45 spørsmål og de andre teoriprøvene våre er skrevet på norsk og basert på det norske lovverket og temalisten til Statens vegvesen.

Teoriprøver som fungerer både på pc, mac og mobiltelefoner

Teoriprøvene våre er nettbaserte, og de fungerer både på pc, iOS og mobiltelefoner (både Android og iPhone). Teoriprøvene er også responsive. Dvs. at de tilpasser seg størrelsen på skjermen, enten de tas på en pc-skjerm eller en liten mobiltelefon.

Teoritester med 3 øvingsmoduser

Når du kjøper tilgang til teoriprøvene våre, kan du øve på 3 forskjellige måter – Øving, Eksamen og Ekspress. “Øving” vil si at du får vite svaret på spørsmålet med en gang. Eksamen-modus gir deg fasiten til slutt. Ekspress-modus er en liten teoriprøve på 9 spørsmål. Den er nyttig når du ikke har tid til å ta en hel teoriprøve på 45 spørsmål.

gutt som øvelseskjører