FAQ om teoritestene

Problemer med teoriprøvene, eller har du noen spørsmål om hvordan du skal gå fram på nettstedet vårt? Kanskje du finner svaret her?

Hvis du har kjøpt tilgang, må du logge inn for å komme til teoriprøvene våre. Det gjør du på denne måten:

  1. Gå hit: www.bil-teori.no/min-konto 
  2. Der logger du inn med e-postadressen og passordet ditt 
  3. Trykk deretter på «Logg inn» i hovedmenyen 

Hvis denne oppskriften ikke virker, kan det hjelpe å trykke Oppdater i nettleseren (eller F5-knappen på pc eller cmd+R på mac) når du er ved hvert av de 3 punktene over. Dette kan løse problemet hvis nettleseren har kjørt seg fast. 

Hvis du bruker et Apple-produkt (iPhone, iPad, Safari) må du kanskje gjøre en liten endring i innstillingene. Det er enkelt å fikse, og du finner oppskriften her.

Hvis ikke noe av dette hjelper, tar du kontakt med oss via e-post eller Facebook. Oppgi da følgende:

  • Hvilken enhet du prøver å komme inn med (pc, mac, mobiltelefon/nettbrett [modellnavn])
  • Hvilken framgangsmåte du har brukt
  • Send gjerne skjermbilder av problemet

Gratisprøven vår inneholder de samme 10 spørsmålene hver gang. De betalte prøvene inneholder flere hundre spørsmål som hentes tilfeldig fra databasen vår. Programmet velger altså 45 tilfeldige spørsmål hver gang og danner en teoriprøve av det. Noen av de samme spørsmålene vil dukke opp flere ganger etter hvert som du tar flere prøver, men det er en fordel ved det – det er større sannsynlighet for at du husker svarene når du øver på de samme tingene flere ganger.

Du finner kontaktinformasjonen ved å gå til kontakt-siden vår

Når du har fylt ut dine personlige opplysninger på kasse-siden (utsjekking), trykker du på knappen «Send ordre». Deretter blir du videresendt til en ny side, hvor det dukker opp en betalingsvindu (se bilde). I betalingsvinduet kan du velge mellom kortbetaling og Vipps. Velg Vipps og skriv inn telefonnummeret ditt, og trykk på knappen «Fortsett». Deretter får du en melding på telefonen din, der du blir spurt om å godt betalingen. Når du har godtatt den,  får du tilgang til teoriprøvene våre.betal med Vipps på bil-teori

Dette er en standard status, men det betyr ikke at betalingen er under behandling. Det betyr at betalingen er gjennomført, og at du kan begynne å øve på teoriprøvene våre. Hvis du skulle oppleve problemer med tilgangen, tar du bare kontakt med oss.

Hos oss kan du betale med kort (Visa og Mastercard) og med Vipps. Man velger betalingsmåte når man skal betale på utsjekkingssiden.