FAQ om teoritestene

Problemer med teoriprøvene, eller har du noen spørsmål om hvordan du skal gå fram på nettstedet vårt? Kanskje du finner svaret her?

Det kan skyldes flere ting:

  • Hvis du bruker et Apple-produkt (iPhone, iPad, Safari) må du kanskje gjøre en liten endring i innstillingene. Det er enkelt å fikse, og du finner oppskriften her.
  • Hvis du har kjøpt tilgang, må du logge inn for å komme til teoriprøvene våre. Du kan logge inn her. 
  • Hvis dette ikke hjelper, tar du kontakt med oss via e-post eller Facebook.[/su_spoiler]

Gratisprøven vår inneholder de samme 45 spørsmålene hver gang. De betalte prøvene inneholder flere hundre spørsmål som hentes tilfeldig fra databasen vår. Programmet velger altså 45 tilfeldige spørsmål hver gang og danner en teoriprøve av det. Noen av de samme spørsmålene vil dukke opp flere ganger etter hvert som du tar flere prøver, men det er en fordel ved det – det er større sannsynlighet for at du husker svarene når du øver på de samme tingene flere ganger.

Du finner kontaktinformasjonen ved å gå til kontakt-siden vår

Når du har fylt ut dine personlige opplysninger på kasse-siden (utsjekking), trykker du på knappen “Send ordre”. Deretter blir du videresendt til en ny side, hvor det dukker opp en betalingsvindu (se bilde). I betalingsvinduet kan du velge mellom kortbetaling og Vipps. Velg Vipps og skriv inn telefonnummeret ditt, og trykk på knappen “Fortsett”. Deretter får du en melding på telefonen din, der du blir spurt om å godt betalingen. Når du har godtatt den,  får du tilgang til teoriprøvene våre.betal med Vipps på bil-teori

Dette er en standard status, men det betyr ikke at betalingen er under behandling. Det betyr at betalingen er gjennomført, og at du kan begynne å øve på teoriprøvene våre. Hvis du skulle oppleve problemer med tilgangen, tar du bare kontakt med oss.

Hos oss kan du betale med kort (Visa og Mastercard) og med Vipps. Man velger betalingsmåte når man skal betale på utsjekkingssiden.