Teoriprøver med lang tilgangstid

Vil du være klar til 18-årsdagen din?

Mange forbereder ikke godt nok til teoriprøven – derfor er det rundt 50 % som stryker hos Statens vegvesen. Men det trenger ikke å skje med deg! Dette spesialtilbudet gjør det mulig for deg å øve på teorien allerede fra du har fullført trafikalt grunnkurs og fram til du blir 18 år, det vil si at du har tilgang i 3 år.

Teopriprøvene til bil-teori på forskjellige enheter

Bli en trafikksikker sjåfør

En sjåfør som ikke kan trafikkreglene, er farlig for seg selv og andre. En elev som tidlig setter seg inn i teoripensumet, vil derfor raskere kunne bli en trygg og sikker sjåfør som vet hvordan man ferdes hensynsfullt i trafikken.

Øv smart

Forskning viser at det å forberede seg over et lengre tidsrom er bedre enn å ta skippertak rett før prøven. Kunnskapen sitter bedre hvis man fordeler den utover. Man ønsker ikke bare å bestå teoriprøven, men å ta kunnskapen med seg videre.

Sett teorien ut i praksis

En som begynner tidlig med å lese på teorien, kan lettere sette den ut i praksis – noe som vil forsterke læringsprosessen. Den teoretiske kunnskapen innprentes ytterligere når man også øver til teoriprøven på nettsiden vår.

Tidlig kunnskap gir tidlig trygghet

mann som har tatt teoritentamen hos bil-teori

Takk for hjelpen. Opplæringen er den beste jeg har prøvd. Bestått på første gang. Tusen takk. Anbefales på det sterkeste.

– Frank Ruediger, 01.07. 2020

Hva får du når du kjøper tilgang til vår beste teoripakke?

Forlenget tilgang Forlenget tilgang

Med 3 års tilgangstid har man rikelige muligheter til å forberede seg godt til teoriprøven. Skulle du likevel være uheldig og stryke på prøven hos Statens vegvesen, får du gratis tilgang til prøvene våre helt fram til du består den teoretiske førerprøven.

Solid grunnlag Solid grunnlag

Teoriprøvene våre inneholder spørsmål som er basert på oversikten til Statens vegvesen. Vi baserer svarene våre på lovtekster og bestemmelser om kjøretøy, trafikkregler, skilt og andre solide kilder. Dette gir prøvene våre et godt grunnlag, som er viktig når man skal øve til teoriprøven.

Tilleggsforklaringer Tilleggsforklaringer

Teoriprøvene våre viser om du svarte riktig eller galt på de forskjellige spørsmålene, men ikke bare det – vi forteller deg i mange tilfeller også hvorfor svaret var riktig eller galt. Når du får vite fasit, har vi nemlig lagt inn mange forklaringer som kan gi økt forståelse.

4 forskjellige moduser 4 forskjellige moduser

Vi tilbyr 4 forskjellige måter å øve på – Øving, Eksamen, Ekspress og Pensum. Øving gir deg fasit etter hvert spørsmål. Eksamen gir deg fasit til slutt. Ekspress er en liten prøve på 9 spørsmål, som er greit når du er på farten. Pensum gir deg mulighet til å øve en pensumdel om gangen.

Flere hundre spørsmål Flere hundre spørsmål

Hvis du vil øve grundig til teoriprøven, nytter det ikke å gjennomgå noen få spørsmål. Teoriprøvene våre lages ved at 45 tilfeldige spørsmål hentes fra en database som inneholder ca. 450 spørsmål – det er nok til å lage 10 teoriprøver!

Fungerer som de virkelige prøvene Fungerer som de virkelige prøvene

Teoriprøvene hos Statens vegvesen består av 45 spørsmål og man kan ha maks 7 feil for å bestå. Slik er det også med teoritestene våre. Det er også bare ett svaralternativ som er riktig pr. spørsmål, og når du har tatt en teoriprøve, får du vite om du har bestått eller ikke.

Mobilvennlig Mobilvennlig

De fleste tar teoriprøvene på telefonen, så derfor er det viktig at prøvene er tilpasset små skjermstørrelser. Teoritestene våre fungerer like godt på mobil som på nettbrett og pc. Det gjør at du kan øve hvor som helst – bare du har internett.

Fornøyde brukere Fornøyde brukere

Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra brukerne våre, og du kan blant annet lese slike tilbakemeldinger på denne siden.

Gi oss gjerne en tilbakemelding, du også. Vi tar imot både ris og ros!
Ikke kast penger ut vinduet Ikke kast penger ut vinduet

Det koster penge rå ta den teoretiske førerprøven hos Statens vegvesen – nærmere bestemt 660 kr. Hvis du stryker må du betale 660 kr for å ta teoriprøven igjen. Hvis du kjøper tilgang til teoritentamen hos oss, kan du øke sannsynligheten for at du består på første forsøk.

Du kan kjøpe tilgang til teoriprøvene her

  • Gir tilgang i 3 år
  • Tilgang til alle spørsmålene
  • Mobilvennlig
  • Tilleggsforsklaringer
  • 4 forskjellige moduser