Publisert 2 kommentarer

Test deg selv – Klarer du teoriprøven?

Er du klar for å ta teoriprøven? Statens vegvesen melder om stadig flere som stryker, men med riktig øving og forberedelser er det fullt mulig å bestå. Få tipsene du trenger her, samt en gratis teoriprøve som gir deg en pekepinn på om du er klar.

Flere stryker på teoriprøven

Statens vegvesen påpeker at mange unge tar for lett på teoriprøven, og dette gjenspeiles i tallene. Av de 141 040 personene som tok teoriprøven for bil i 2020, strøk hele 42 prosent. Både den teoretiske og praktiske delen har økt i strykprosent de siste årene, og dette kan skyldes strengere krav og en økt tendens blant dagens unge til å nedprioritere teoriprøven.

Fortsett å lese for å lære hvordan du kan øke sjansene dine for å bestå teoriprøven og unngå å bli en del av statistikken.

Temaer som mange sliter med

Mange sliter med spesielle temaer på teoriprøven, som for eksempel skilt, fartsgrenser, bremselengder og kjøring med tilhenger. Når du tar teoriprøven, bør du også ta deg tid til å lese spørsmålene nøye og tenke grundig gjennom svarene.

Tips for å bestå teoriprøven

Teoriprøven kan være både dyr og kjedelig å stryke på. Derfor er det viktig å være godt forberedt. Ved å kjøpe våre teoriprøver, kan du øve på de forskjellige delene av temalisten til Statens vegvesen. Ved å øve på en del om gangen, kan du finne ut hvilken del du sliter mest med og øve ekstra på den før du tar teoriprøven. Å øve målrettet vil øke sjansene dine for å bestå teoriprøven.

Vi har samlet ti tips som vil hjelpe deg å bestå teoriprøven. Les tipsene her HER.

Test deg selv – ta en gratis teoriprøve

Klarer du alle de 10 spørsmålene i vår gratis teoriprøve? Ta den nå, og sjekk hvordan du ligger an! Du vil få spørsmål fra flere deler av pensum og til slutt får du vite om du har bestått eller ikke.


Les mer:

2 kommentarer på “Test deg selv – Klarer du teoriprøven?

  1. hei er teoriprøve er også tilgjenglig på engelsk?

    1. Hei! Planen er at teoriprøven vår skal bli tilgjengelig i løpet av høsten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *