Publisert 4 kommentarer

Nå har vi blitt enda bedre!

Vi i bil-teori.no jobber på for at det skal være enkelt, variert og innholdsrikt å øve til teoriprøven hos oss. Derfor har vi fornyet nettsiden vår, lagt til en egen skiltprøve og oppdatert og utvidet spørsmålssamlingen, slik at den nå inneholder over 700 spørsmål. Enda bedre, men fortsatt like billig!

Nytt design

For at bil-teori.no skal være en super nettside for deg som ønsker å øve til teoriprøven, har vi nå laget en fornyet og bedre nettside. Oppgraderingen gjør det enda enklere å finne fram, få rask oversikt over hvilke produkter vi tilbyr, og har et enda bedre design.  

Skiltprøve

Visste du at det finnes nærmere 300 skilt i Norge? Det er viktig å vite hva forskjellige skilt betyr. Derfor har vi nå laget en egen skiltprøve, sånn at du kan være enda bedre forberedt til teoriprøven. Skiltprøven er 1 av 4 øvingsmoduser man får tilgang til når du kjøper tilgang til teoriprøvene våre. Se oversikt over alle øvingsmodusene våre her.

Hundrevis av spørsmål

Vi har utvidet spørsmål samlingen vår for å gi deg den optimale forberedelsen til teoriprøven. Våre teoriprøver henter spørsmål fra en database som består av over 700 spørsmål. Dette skulle være nok å bryne seg på! 


Hva noen sier om teoriprøvene våre…

Meget godt opplagt

Prøven bestått ved første forsøk! 2 slurvefeil. Meget godt opplagt i forhold til teoriprøven hos Vegvesenet. Kan trygt si at dette er hjelpemiddelet som løser oppgaven. Enkelt og greit.
Jon Arne Hugudal

Bestod på første forsøk

Jeg bestod på første forsøk, og jeg synes appen var veldig god! Spørsmålene og oppsettet var veldig likt slik du får den på prøven. Takk for god hjelp 🙂
Silje

4 kommentarer på “Nå har vi blitt enda bedre!

  1. Er det samme Teoriprøve hos statens vegvesen

    1. Er samme teoriprøve hos states vegvesen

      1. Hei, Gunnar 🙂 Teoriprøvene våre er basert på den nyeste temalisten til Statens vegvesen. Vi kan naturligvis ikke fortelle deg hvilke spørsmål du får på trafikkstasjonen, men prøvene våre har hjulpet mange til å bestå prøven (les hva flere sier, her: https://www.bil-teori.no/kundeomtale/)

      2. Ok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *