Publisert Legg igjen en kommentar

Prøv de forskjellige modusene for øving!

Oppdatert 04.05. 2021

Utbruddet av koronaviruset har påvirket oss alle og plutselig har hverdagen forandret seg. Vi anbefaler å følge myndighetenes anbefalinger når det gjelder råd om hygiene og sosial distanse. Kanskje kan man bruke disse dagene til å få øvd litt ekstra til teoriprøven også. Her hos Bil-teori har vi flere forskjellige moduser for øving. Her finner du litt informasjon om hver av dem og hvorfor det kan være lurt å gjøre bruk av alle.

SKILTPRØVE

I skilt-modus får du en teoriprøve på 45 tilfeldige spørsmål. Etter hvert spørsmål får du vite om du har svart riktig eller feil. Her får du umiddelbar tilbakemelding på spørsmålene. Trykk på linken for å prøve denne modusen: https://www.bil-teori.no/teoriprove-bil-klasse-b/#teoriprove-oving

EKSAMEN

I eksamen-modus får du en teoriprøve på 45 tilfeldige spørsmål, men du får ikke vite om du har svart riktig eller feil, før etter at prøven er fullført. Denne modusen ligner mest på den virkelige teoriprøven hos Statens vegvesen, der du får vite resultatet til slutt. Trykk på linken for å prøve denne modusen: https://www.bil-teori.no/teoriprove-bil-klasse-b/#teoriprove-eksamen

EKSPRESS

I ekspress-modus får du en teoriprøve på 9 tilfeldige spørsmål (dette tilsvarer 1/5 av en vanlig teoriprøve), og etter hvert spørsmål får du vite om du har svart riktig eller feil. Du må ha 8 av 9 riktige for å bestå. Trykk på linken for å prøve denne modusen: https://www.bil-teori.no/teoriprove-bil-klasse-b/#teoriprove-ekspress

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *