Publisert 4 kommentarer

NYHET: Sjekk ut appen vår!

teoriprøve app
Noen kunder har spurt om vi har en app, men det har vi ikke hatt. Vi har konsentrert oss om å lage et godt grunnlag – nemlig en brukervennlig nettside og varierte teoriprøver. Men nå er tiden moden for å ta steget videre! Du finner derfor appen i Google Play ved å trykke på denne linken (alternativt kan du finne den ved å søke på Bil-teori i Google Play).

Fordelene med en app

Appen inneholder de samme spørsmålene som nettsiden vår, og man får mulighet til å velge blant de samme øvingsmodusene (Eksamen, Øving og Ekspress). Så langt er det helt likt nettsiden, så hva er da fordelen med en app? Jo, det er enklere å komme i gang for de fleste. Alt man trenger å gjøre, er å kjøpe appen, laste den ned og begynne å øve. Man trenger ikke å velge abonnementspakke, og man har en enklere betalingsprosess. Man trenger heller ikke å logge inn på en nettside med brukernavn og et passord man må opprette, man har automatisk tilgang når man har lastet ned appen – enkelt og greit. En annen fordel med appen: Den er ikke begrenset av en tilgangsperiode – den fungerer så lenge du har den. Du kan derfor øve så lenge du vil, uten å måtte betale noe mer. Det kan derfor være en stor fordel å laste ned appen fra man er 16 år, slik at man kan øve parallelt med øvelseskjøringen helt fram til man skal ta teoriprøven hos Statens vegvesen.
Foreløpig finnes appen vår bare i Google Play, men den vil etter hvert bli tilgjengelig i Apples App Store også. Du kan også lese mer om appen vår på denne informasjonssiden.

 

[su_button url=»https://play.google.com/store/apps/details?id=testsidene.com» target=»blank» style=»soft» background=»#00ba1c» size=»5″ center=»yes» icon=»icon: android»]Se appen i Google Play[/su_button]

4 kommentarer på “NYHET: Sjekk ut appen vår!

  1. Hei jeg prøvde å laste ned app, men når jeg gjøre det appen sier at jeg må betale igjen sell om jeg har kjøpt et tilgang på tre måneder, hvordan kan jeg gjøre det. Tussen takk

    1. Hei og så hyggelig å høre at du ønsker å laste ned appen. Man må betale for appen, selv om man har abonnement hos bil-teori.no. Dette er fordi appen har egne fordeler i forhold til nettsiden, ettersom at man ikke trenger å logge inn og man har fast tilgang til den så lenge en ønsker. Vi har dessverre ikke mulighet til å se at de som laster ned appen har abonnement eller ikke, derfor har det blitt gjort slik. Mvh support bil-teori.no.

  2. Ja, skjønner men det men app kan gi tillatelse for installere og etter det man kan velge å kjøpe eller logge inn, som det funker alle apps

  3. Hei
    jeg består teoriprøe her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *