Publisert 4 kommentarer

Nye alternativer når du skal ta teoriprøven

skjermdump av teoriprøve-mulighetene på bil-teori

Et godt verktøy er halve jobben, og nå lanserer vi et enda bedre verktøy når du skal øve til teoriprøven, nemlig 3 nye alternativer! Hvis du har kjøpt tilgang til teoritestene våre, kan du nå velge mellom 3 moduser: Øve-modus, eksamen-modus og ekspress-modus. Alle de 3 nye alternativene inngår i pakken hvis du har kjøpt tilgang til teoriprøvene våre. Her kommer en kort beskrivelse av de 3 teoriprøve-alternativene våre:

Øving

Denne modusen gjør at du får se fasiten etter hvert spørsmål. Du trenger derfor ikke å vente til du har fullført teoriprøven før du får se om du har svart riktig eller galt. Dette kan gjøre det lettere å lære de riktige svarene etter hvert som du øver. Teoriprøven består av 45 tilfeldige spørsmål som er hentet fra forskjellige deler av pensum.

Eksamen

Denne modusen er den varianten brukerne våre er vant til, og som vi kun har benyttet oss av helt fram til nå. Du vil altså fortsatt kunne bruke denne varianten, som innebærer at du først får vite svarene etter at teoriprøven er fullført. Teoriprøven består av 45 spørsmål som velges tilfeldig ut fra databasen vår.

Ekspress

Denne modusen er for folk i farta. Denne teoriprøven består bare av 9 spørsmål som velges tilfeldig fra databasen vår. Du må svare riktig på 8 av 9 spørsmål for å bestå denne teoriprøven. (Dette er riktignok litt strengere enn i virkeligheten, men det er fordi 8 av 9 er det nærmeste man kommer den virkelige brøken som Statens vegvesen opererer med).

 

Vi håper at denne muligheten vil gjøre det lettere å velge det verktøyet som best i ditt tilfelle. Hvis du ikke allerede har kjøpt tilgang, men har lyst til å benytte deg av denne nye muligheten, kan du gjøre det her.

4 kommentarer på “Nye alternativer når du skal ta teoriprøven

 1. Hvordan får jeg opp spørsmålene ? Ved forsøk kommer jeg hele tiden tilbake til opplysninger om konto og prøver jeg å klikke på oppgaver blir jeg bedt om å logge inn på nytt og tilbake til konto opplysning

  1. Hei! Jeg har gjort en liten innstilling på brukeren din nå. Vil du forsøke igjen? Trykk også “oppdater” (eller F5-knappen på tastaturet) når du skal logge inn. Hvis det ikke hjelper, sender du bare en mail til post@bil-teori.no, så skal vi hjelpe deg:-)

 2. Hei, Hvorfor er det akkurat samme spørsmål heletiden?

  1. Hei, og takk for din henvendelse.

   Hva mener du konkret med det? Det er mange hundre forskjellige spørsmål på oppgavene, er du sikker på at du er inne på selve teoriprøvesidene og ikke på gratistesten som kun har 45 spørsmål?

   Med vennlig hilsen
   Sivert Graf Sandal
   Support https://www.bil-teori.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *