Publisert 14 kommentarer

Nye alternativer når du skal ta teoriprøven

skjermdump av teoriprøve-mulighetene på bil-teori

Et godt verktøy er halve jobben, og nå lanserer vi et enda bedre verktøy når du skal øve til teoriprøven, nemlig 3 nye alternativer! Hvis du har kjøpt tilgang til teoritestene våre, kan du nå velge mellom 3 moduser: Øve-modus, eksamen-modus og ekspress-modus. Alle de 3 nye alternativene inngår i pakken hvis du har kjøpt tilgang til teoriprøvene våre. Her kommer en kort beskrivelse av de 3 teoriprøve-alternativene våre:

Øving

Denne modusen gjør at du får se fasiten etter hvert spørsmål. Du trenger derfor ikke å vente til du har fullført teoriprøven før du får se om du har svart riktig eller galt. Dette kan gjøre det lettere å lære de riktige svarene etter hvert som du øver. Teoriprøven består av 45 tilfeldige spørsmål som er hentet fra forskjellige deler av pensum.

Eksamen

Denne modusen er den varianten brukerne våre er vant til, og som vi kun har benyttet oss av helt fram til nå. Du vil altså fortsatt kunne bruke denne varianten, som innebærer at du først får vite svarene etter at teoriprøven er fullført. Teoriprøven består av 45 spørsmål som velges tilfeldig ut fra databasen vår.

Ekspress

Denne modusen er for folk i farta. Denne teoriprøven består bare av 9 spørsmål som velges tilfeldig fra databasen vår. Du må svare riktig på 8 av 9 spørsmål for å bestå denne teoriprøven. (Dette er riktignok litt strengere enn i virkeligheten, men det er fordi 8 av 9 er det nærmeste man kommer den virkelige brøken som Statens vegvesen opererer med).

Vi håper at disse alternativene vil gjøre det lettere å velge det verktøyet som best i ditt tilfelle. Hvis du ikke allerede har kjøpt tilgang, men har lyst til å benytte deg av denne nye muligheten, kan du gjøre det her.

14 kommentarer på “Nye alternativer når du skal ta teoriprøven

 1. Hvordan får jeg opp spørsmålene ? Ved forsøk kommer jeg hele tiden tilbake til opplysninger om konto og prøver jeg å klikke på oppgaver blir jeg bedt om å logge inn på nytt og tilbake til konto opplysning

  1. Hei! Jeg har gjort en liten innstilling på brukeren din nå. Vil du forsøke igjen? Trykk også “oppdater” (eller F5-knappen på tastaturet) når du skal logge inn. Hvis det ikke hjelper, sender du bare en mail til post@bil-teori.no, så skal vi hjelpe deg:-)

 2. Hei, Hvorfor er det akkurat samme spørsmål heletiden?

  1. Hei, og takk for din henvendelse.

   Hva mener du konkret med det? Det er mange hundre forskjellige spørsmål på oppgavene, er du sikker på at du er inne på selve teoriprøvesidene og ikke på gratistesten som kun har 45 spørsmål?

   Med vennlig hilsen
   Sivert Graf Sandal
   Support https://www.bil-teori.no

 3. Hei jeg ternger teoriprøve om Regulering av trafikk. Kan derer hjepl med om de takk .mvh shaymaa .

  1. Hei! Ja, dette kan vi hjelpe deg med! Teoriprøvene våre inneholder mange spørsmål om Regulering av trafikk. Dessuten kan vi anbefale at du bruker sjekklisten vår (som er helt gratis): https://www.bil-teori.no/sjekkliste-for-teoriproven/
   Kategori 6 i sjekklisten inneholder mange spørsmål om Regulering av trafikk. Lykke til med øvingen 🙂

 4. Hei jeg har kjøpte deres teori prøve men jeg får ikke flere spørsmål bare denne gratisprøve kommer?

  1. Hei og takk for at du skriver til oss om dette.
   Det ser ut som alt fungerer med brukeren din hvertfall.

   Når du er på hovedsiden til bil-teori kan du trykke på “Tilgang til prøvene (login)” oppe på menyen.
   Deretter kan du velge mellom de forskjellige prøvefunksjonene som for eksempel Øving, Eksamen og Ekspress.

   Håper du får det til nå, skriv gjerne til oss hvis du fortsatt erfarer problemer.

   Skriv forresten gjerne til oss på post@bil-teori.no neste gang, vi svarer raskere da.

   Mvh Sivert @ Bil-teori

 5. […] Hva betyr dette for deg som leser til teoriprøven? Det er nå viktigere enn noen gang å ha en bred forståelse av teoristoffet. Vi anbefaler å studere en av de kjente teoribøkene du kan få kjøpt i bokhandel, og å øve igjen og igjen på prøvene våre. Husk at du kan øve i forskjellige kategorier: “Øving”, “Eksamen” og “Ekspress”. […]

 6. Hei, jeg har kjøpt gulpakke, hvorfor må jeg betale mer hvis jeg skal laste ned deres appen? Det ser ut sånn at jeg må logge meg hele tiden på nettsiden deres. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal bruke den?!

  1. Hei, Anna 🙂
   Når du logger inn for å øve på teoriprøvene våre, kan du velge å hake av “Husk meg”, slik at du slipper å skrive inn brukernavn og passord neste gang. Når det gjelder appen vår, så tilbys det som et seperat produkt, og derfor får man ikke automatisk tilgang til den, slik det er i dag. Men dette vil kanskje bli mulig senere 🙂

   Mvh bil-teori.no

 7. Hei. kan jeg kjøpe bare øving teorien? hvordan?

  1. Hei!

   Du kan øve på teoriprøvene våre ved å kjøpe tilgang her: https://www.bil-teori.no/kjop-teoriprove/
   Du velger om du vil kjøpe tilgang i 1 dag, 1 uke eller 3 måneder.

   Hilsen
   bil-teori.no

 8. Hei. kan jeg kjøpe bare teorikurs? hvordan?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *